Masa Bucuriei – rezultatele campaniei

ALIMENTARE PENTRU  MASA BUCURIEI

Pe 12 aprilie 2014, MRC Caritas Moldova, în parteneriat cu MS Diaconia a  organizat în  Bălți și Stăuceni colecta de produse alimentare destinate celor care în ziua de Paști nu se pot bucur de o Masă de Sărbătoare. Cu ajutorul cumpărătorilor receptivi, generoși și solidari vom organiza o Masă a Bucuriei!

Astfel, am reușit să colectăm, cu ajutorul a 12 voluntari tineri, energici și entuziaști, 400 kg de produse alimentare în magazinul Green Hills Bălți, 125 de kg în magazinul Fidesco Bălți , 250 de kg în magazinul Linella Stăuceni.

”Sunt foarte mulțumit și plăcut surprins de faptul că locatarii comunei noastre au fost receptivi și generoși” a spus Părintele Roman din comuna Stăuceni.

Voluntarii implicați au numărat produsele colectate, le-au pregătit pentru distribuire pentru 40 de bătrâni singuratici din Glodeni, 35 din s. Grigorăuca, r-ul Sîngerei și 25 din com. Stăuceni, mun. Chișinău. 200 de kg de produse rămase vor fi utilizare pentru hrana zilnică a beneficiarilor Cantinei Sociale din com. Stăuceni.

Pentru informații despre această Campanie contactați:

Natalia Rabei: +373 22 29 31 52, social@caritas.md