Teren de sport și jocuri acum și la Slobozia-Raşcov

Cu mare bucurie pe 30 octombrie in sat. Slobozia-Raşcov r. Camenca a fost inaugurat terenul sportiv pentru jocuri de mini-fotbal, volei şi baschet, amplasate echipamente de joc si distracţii pentru copii (tobogan, carusel, scrânciob şi element de cățărare). Toate acestea au fost posibile datorită proiectului implementat de către Caritas Moldova şi Caritas Slobozia-Raşcov (Parohia catolică “Sf. Marta”) cu suportul financiar al Ambasadei Cehe in Republica Moldova.

La inaugurarea terenului au participat copiii de la „Centrul educaţional pentru copii preşcolari” al Caritas Slobozia-Raşcov, tinerii din localitate, reprezentanții parohiei şi administraţia școlii sătești, reprezentanţii Caritas Moldova şi autoritățile publice locale.

În cadrul evenimentului copiii au prezentat dansuri și jocuri interactive. Bucuroşi şi recunoscători pentru amenajarea acestui spaţiu de joc, care le va asigura o dezvoltare sănătoasă, copiii și tinerii au mulțumit tuturor, dar în mod special Ambasadei Cehe in Republica Moldova, pentru implicare și contribuție la realizarea acestui proiect.